Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

KUNST

              4you.no  Torill Maria Østerhus

Kunsten er det spontane inne i meg

og det gir maleriene liv

Bak maleriene

Mine malerier er i hovedsak inspirert av det som skjer rundt meg, tanker, følelser og fantasi gir en ny opplevelse hver gang jeg setter pensel på lerret. Jeg bruker ofte eksplosive valg av farger som er en kombinasjon av det feminine, eksotiske og det opprinnelige nære og fjerne. Den abstrakte kunstformen leder meg ofte inn i de åndelige motiver, men kan også bli noe preget av kubisme, men felles for alle malerier er at de er en del av meg

Gleden av å berøre lerret med pensel gir en spontan følelse av å komme litt ut av meg selv og bare nyte kunstens verden.

Torill Østerhus, som har sitt atelier på Odderøya i Kristiansand, kan nå se tilbake på en positiv tilbakemelding fra utstillingen "Globalisering og interkulturell dialog" som ble avholdt ved Bejing museum of Contemporary Art i Bejing i Kina. hvor hun deltok med 7 malerier.

Torill opplyser også at det nå over tid er arbeidet med utstilling både i London og New York, men disse tidspunkt er ikke fastsatt.

Hun er også publisert i The International Contemporary Artists 2015

Dette er en stor tillitserklæring for hennes arbeider som kunstner og hennes mentor er den anerkjente Danske kunstner Thomas Friisholm ved Holbæk Kunsthøgskole som har berømt hennes ferdigheter over mange år og har vært klar over at hun ville komme gjennom det trange nåløyet som utøvende kunstner.